O nama

API Melon Prodavnica

Api melon je obrt za proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Uz med bavimo se i proizvodnjom extra djevičanskog maslinovog ulja.
Pčelarstvom se bavimo od 2000 godine. Napočetku je to bio zabavni hobi s pet košnica. Od te godine nadalje broj košnica je u stalnom porastu kao i naši kupci. Uvidjevši da se tim poslom možemo i profesionalno baviti, odlučili smo izgraditi objekt u kojem bi se smjestila proizvodnja, prodaja i kušaona naših proizvoda.
U 2011 godini završavamo objekt koji nam je bio cilj i otvaramo obrt, te se počinjemo profesionalno baviti pčelarstvom i maslinarstvom. Od 2013 godine uvodimo djelatnost destiliranja jakih alkoholnih pića koje mješamo s našim vrhunskim i medovima. Prisutvujemo redovito na sajmovima i prigodnim manifestacijama u našem kraju s ciljem da upoznamo naše sadašnje i buduće kupce sa našim proizvodima i njihovom primjenom u prehrani.

Na našoj adresi u posebno uređenom prostoru možete kušati sve naše proizvode na bazi meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Osim toga možete vidjeti i proces proizvodnje meda i dobiti sve informacije o pčelama, pčelinijim proizvodima i proizvodnji meda.

Radno vrijeme svaki dan osim nedjelje od 16-20 sati. Za termine van radnog vremena molimo da nazovete kontakt brojeve telefona.

Veselimo se Vašem dolasku i mogućnosti da Vam prezentiramo detaljnije sve naše proizvode.